torek, 14. april 2009

Slovenska smetana in sadne kupe

No pa smo spet pri tračih, uspelo jim je! Upam da mi Sanja Grohar ni kaj zamerila, ker sem mnenja da ima Nina Osenar lepši smrček. Pravzaprav sploh ni važno kakšen smrček je važno da ima dve luknjici in da ni kosmat.
Pohvalil bi Murkota, ki mi je postregel "nepozabno" kavico v centru Maribora. Kje pa je kaj naša Alya, ki po novem dela brezplačne koncerte. Zanimivo, v Sloveniji zadeva poteka zadeva sledeče.
Vneto gledaš Mariota ob nedeljah, pošiljaš sms-e, in upaš da boš sprejet na "avdicijo". Ko te izberejo kar naenkrat dobi naš dragi Mario material ob nedeljah zvečer, da niso samo njegovi "pomembni" gostje v ospredju. Če imaš veliko sreče, primakneš plavo kuverto voditelju v žep :) in ja izbran si!. Od vsega navdušenja začneš jokat, pa čeprav si že vse vedel(za publiko). Potem naslednji dan prideš k sebi, te pokličejo da narediš demo ali dva. in PUHHH. Ni te več. :)
Lahko pa izberete tudi drugačno metodo. Naredite operacijo ali dve, se slečete do nazga(ne pred mamo), in pozvonite pred PlayBoyevo administracijo, in srčno upate da vaše mere ugajajo tajnici ali tajniku v pisarni.
Ena od možnosti je da se ponovno reinkarnirate in upate da se boste rodili v POP-tv hiši. Ker v nasprotnem primeru vas čaka delavsko življenje.
Zanimivo je to da ko Groharca naredi operacijo je BUM, ko pa Siddharta naredi koncert v Sloveniji, se pa vsi debelo pogledajo, so to tisti s kitarami?
Danes ni več pomembno če imaš neko znanje ali talent, važno je da si lep in da se znaš slikati ob pravem času. Seveda ostati moras v upanju da je čim več žena nosečih, ker v nasprotnem primeru PlayBoy ni zadosti, in je potrebno iti v ekstreme.
No dobro, nism notr padu sigurno sta pa padla Zrnec in njegov so-voditelj. Ni čudno? Nista lepa, postavna (no ja), pa dobesedno dominirata ob nedeljah zvečer. Kot črni ovci.
Na žalost avdicij in podobnega ni dovolj, da bi lahko uspeli to je razumljivo, ni pa razumljivo kako lahko nekdo s tako piskajočim glasom vodi oddajo (tvv tubaaa) 0pa kakšna tuba o čem pa govorim?

p.s. Torej v soboto 19.15 na kanalu A, je oddaja s težko tematiko in materialom(frendi in flirt)haha. Priporočam ogled.

Ni komentarjev:

Objavite komentar